Arrenca la setmana dels World Roller Games a Ràdio Olot

El CPA Olot hi competirà divendres i diumenge en les modalitats de parelles i grups de xou grans. Aquests jocs mundials haurien de marcar un abans i un després en els esports de les rodes petites. Les onze disciplines i els clubs que les practiquen guanyaran visibilitat i esperen no caure en l’oblit a partir del dia 15.

 

Els World Roller Games de Barcelona es viuen a Ràdio Olot

L’skate serà olímpic als Jocs de Tòquio 2020, l’hoquei patins és un dels esports més nostrats de Catalunya i el patinatge artístic en grups de xou ja omple pavellons de gran capacitat. Però què és el roller derby? O el patinatge alpí? O el descens en línia? Els World Roller Games de Barcelona són un aparador per a totes les disciplines de rodes petites, que aquests dies gaudeixen de promoció i visibilitat. El patinatge és un dels esports més coneguts, però també té un repte: omplir el Palau Sant Jordi i atraure, a banda de públic, mitjans de comunicació i patrocinadors. Ho diu el president del comitè d’artístic de la Federació Catalana, Eduard Casals.


Ràdio Olot, en directe

L’equip d’esports d’aquesta casa farà les retransmissions en directe de totes les competicions amb presència del CPA Olot: divendres, a partir de les 5 de la tarda, oferirà el programa curt de parelles amb la primera actuació d’Eli Prat i Artur Balagué, i diumenge, a la mateixa hora, retransmetrà el programa llarg d’aquesta modalitat i el campionat de grups de xou grans amb el primer equip de Ricard Planiol i Ester Fàbrega en acció. A més, cada dia d’aquesta setmana, als informatius i a les xarxes socials de l’emissora, hi haurà informació relacionada amb els World Roller Games.

Respon