Arriba el quart ‘spin-off' de CSI

CSI:Cyber ha aconseguit el Record Guiness estrenant el primer capítol a més de 150 països de forma simultània. Pel que fa a la música, qui estrena nou àlbum aquesta setmana és ‘Madonna’ i també ‘Els Catarres’.

csicyber

Per a tots els fans de les sèries policíaques, aquesta matinada s’ha estrenat el primer capítol de ‘CSI: Cyber’ a més de 150 països de forma simultània, aconseguint així el Record Guiness que fins ara pertanyia a ‘Doctor Who’. ‘CSI: Cyber’ és l’spin-off de la famosa sèrie CSI i aquest capítol ha servit d’enllaç entre la sèrie original i la nova. Aquesta última entrega està protagonitzada per la guanyadora de l’Oscar a millor actriu de repartiment, Patricia Arquette i se centra en la Unitat de Delictes Cibernètics de l’FBI. La cadena nord-americana CBS ja ha batejat el 4 de març com ‘El dia de CSI’. El primer capítol arriba a Espanya aquesta nit de la mà de la cadena Fox.

I ara parlem de música, perquè aquest proper 10 de març s’estrena el nou àlbum de Madonna. Tot i que algunes cançons del titulat ‘Rebel Heart’ es van filtrar ja fa més de dos mesos, aquesta és la data oficial del llançament. La 13a publicació de la cantant ha comptat amb la col•laboració d’artistes com Nicki Minaj o l’ex boxejador Mike Tyson. Madonna va presentar el primer single ‘Living for Love’ als premis Brit on va aconseguir ser trending tòpic mundial, però per la seva caiguda durant l’actuació. Es podria dir per tant, que la cantant no ha tingut molta sort de moment en el llançament del seu nou àlbum. Caldrà esperar per saber si la seva sort canvia i ‘Rebel Heart’ es converteix en un èxit de vendes.
I si el dia 10 s’estrena el de Madonna, l’11 de març qui estrena nou àlbum són ‘Els Catarres’. El grup d’Aiguafreda va aconseguir l’èxit l’estiu de 2011 amb la cançó ‘Jennifer’ i ara presenta ‘Big Bang’, el seu tercer disc. Com ja han fet amb els anteriors àlbums, ‘Big Bang’ es podrà descarregar de forma lliure des de la pàgina web del grup. ‘Els Catarres’ faran un concert de presentació del nou disc el 23 d’abril al Sant Jordi Club i també han confirmat assistència a la nova edició del ‘Canet Rock’.

Respon