Arriba a Olot el festival “més petit de tots”

Un festival per als més petits de la casa. És el que acollirà Olot el pròxim cap de setmana. Durant dissabte i diumenge arriba a la capital de la Garrotxa “El Més Petit de Tots”, un festival que s’instal·la al Teatre Principal. Durant dos dies s’oferiran obres de teatre i dansa per a infants de 0 a 5 anys. 

Imatge del Teatre Principal (Olot Cultura)


Ja fa més de cinc anys que Olot dedica un cap de setmana sencer al públic més menut de tots: els infants. El pròxim dissabte i diumenge arriba una nova edició del Festival “El Més Petit de Tots” que se celebra paral·lelament a 14 teatres catalans. El d’Olot és un dels que oferirà espectacles dedicats per a infants de 0 a 5 anys. La responsable de projectes educatius d’arts escèniques i música d’Olot, Esther Forment, explica quines característiques tenen els espectacles del Festival: “Són espectacles molt pensats i acurats. Tenen una durada molt curta de trenta a trenta-cinc minuts com a molt”.

A Olot hi haurà una instal·lació fixa que estarà oberta al públic tant dissabte com diumenge. Es tracta d’un circuit de textures i sensacions on els infants poden descobrir tots sols un nou món.

A banda d’aquest muntatge, també hi haurà un espectacle de dansa i un de teatral. Aquest últim tindrà lloc dins un camió instal·lat a la plaça del Teatre. Les entrades per als espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web d’Olot Cultura o a les taquilles del Teatre.

Respon