Arriben els memorials Enric Rodà ‘Licu' i Josep Pujiula ‘Garrell' de futbol, i l'Open Ciutat d'Olot de tennis taula

L’estiu s’acaba i les lligues van començant, però encara queden alguns tornejos. Aquest dissabte, en destaquen dos: el Memorial Enric Rodà ‘Licu’ de futbol aleví al Bosc de Tosca i l’Open Ciutat d’Olot de tennis taula al Club Tennis Taula Olot. A Argelaguer, també es farà el Torneig d’en Garrell de futbol veterà.

La selecció del Japó que participa al torneig del Bosc de Tosca ja ha arribat a la Garrotxa (CEF Bosc de Tosca)

El Barça, el Madrid, el Girona i l’Espanyol són quatre dels vint equips de futbol aleví que dissabte seran a les instal·lacions del CEF Bosc de Tosca. S’hi disputarà el Memorial Enric Rodà Serra ‘Licu’, que arriba amb força a la tretzena edició. El president del club organitzador, Xevi Cros, remarca com ha arribat a créixer.


L’Open Ciutat d’Olot

I del futbol al tennis taula, perquè el mateix dissabte se celebrarà el primer Open Ciutat d’Olot. El CTT Olot ha organitzat un torneig amb tres categories perquè tothom hi tingui cabuda: l’absoluta, amb jugadors de nivell estatal; la preferent, oberta a la resta, i l’infantil, per a nascuts després del 2004. En parla el vicepresident del CTT Olot, Xavier Sellas.


El torneig d’en Garrell

L’Open Ciutat d’Olot de tennis taula es disputarà dissabte a partir de les nou del matí a la sala de tennis taula del Pavelló Pla de Llacs d’Olot. I també demà passat, Argelaguer viurà el tercer torneig d’en Garrell, Memorial Josep Pujiula, de futbol veterà, amb la presència de l’equip local, l’Abadessenc i una selecció de veterans.

Respon