Arxivat el cas de la candidata de PxC a Olot que no sabia que era a la llista

La justícia arxiva el cas per la candidata que estava sense saber-ho a les llistes de Plataforma per Catalunya a Olot. En plena campanya, la número 19 de la llista va denunciar que no sabia que hi era. El magistrat entén que no hi ha proves que assegurin que el cap de llista, Ignasi Mulleras, n’estigués al cas.

IgnasiMulleras-pxc 

Segons ha anunciat Plataforma per Catalunya en una nota de premsa, la justícia ha decidit arxivar de manera definitiva la causa oberta en plena campanya contra el partit per portar gent a la llista sense el seu consentiment. En declaracions a Ràdio Olot, el cap de llista Ignasi Mulleras admet que no coneixia a la número 19 de la seva llista però no es pot provar que ho fes sense el seu consentiment.

Mulleras creu que aquesta denúncia li va passar factura i li va restar l’1% dels vots que li haurien permès tenir un regidor a les passades municipals. Plataforma per Catalunya va ser la força menys votada i va quedar per sota del PP. Un cop s’ha arxivat al cas, Mulleras assenyala que té intenció de tornar-se a presentar a les municipals d’aquí a tres anys.

La número 19 de la llista de Plataforma per Catalunya va assegurar que ella no estava al cas de que formava part de la candidatura i que li havien inclòs sense el seu consentiment. Una de les notícies que van marcar la campanya electoral a la ciutat.

Respon