Asfaltat, voreres i enllumenat: les principals queixes dels barris d'Olot

L’asfaltat de carrers, les voreres i l’enllumenat públic centren les principals queixes dels barris d’Olot cap a l’Ajuntament. La nova regidoria de barris es proposa convertir-se entre un nexe d’unió d’aquestes associacions i els tècnics de l’Ajuntament. A vegades es troben que allò que s’arregla per un veí a través de la Ciutat dels Detalls fa enfadar a la resta sense que ni l’associació en sàpiga res.

02_Vista_Aerea_SantMiquel_LesTries

Panoràmica de Sant Miquel (SantMiquel+B) 

Passen els anys i els sospitosos habituals dels maldecaps dels veïns d’Olot es mantenen. En temes d’incivisme hi ha les caques de gos i els propietaris que no les recullen. En aspectes privats, els solars buits que estan en pèssimes condicions de manteniment. I, finalment, d’allò que depèn del consistori no hi falten temes com sots de carrers i voreres i problemes l’enllumenat. Ho ha explicat a l’Ajuntament Informa de Ràdio Olot la nova regidora de barris, la socialista Mercè Traveria. En l’anterior mandat es va fer entre els regidors de l’Ajuntament d’Olot un repartiment entre tots ells dels diferents barris i cada un en tenia alguns de diferents assignats com a persona d’enllaç.

Sant Miquel tindrà una nova Plaça

De cara al futur, Traveria no descarta que el projecte del barri de Sant Miquel + B es pugui mantenir o exportar a altres barris. En aquest cas concret, sembla que la primera gran actuació del Pla de Barris serà fer una plaça a l’antic aparcament del Lidl. La decisió final sobre per on començar a actuar però estar en mans dels veïns.

Un altre dels reptes que vol encarar Traveria des d’aquesta regidoria és donar valor a la tasca que fan aquestes associacions més enllà de les festes del propi barri. Destaca la feina que fan i volen donar-los-hi visibilitat.

Respon