Bassols Energia converteix la seva seu en un espai verd

L’empresa ha instal·lat plaques fotovoltaiques en el teulat de les seves oficines a Olot. Això permetrà produir un 20% del consum energètic anual que té l’edifici de Can Bassols. Des de la direcció de l’empresa assenyalen que cada vegada l’energia verda és més competitiva i cal treballar en els mètodes d’emmagatzematge.

Les plaques solars que Bassols Energia ha instal·lat a la seva seu (Bassols Energi)

Bassols Energia fa un pas més en la seva contribució a la transició cap a les energies renovables. Fa mesos l’empresa va prendre la decisió de comercialitzar únicament energia verda. Ara Bassols ha aplicat la mesura a les seves pròpies oficines. Des de principi d’any, un 20% de l’energia que consumeix l’edifici situat a l’avinguda Girona d’Olot és verda. L’empresa ha instal·lat 155 plaques solars al teulat de la seva seu amb una potència de 40 quilowatts. Ho explica el director de Bassols Energia, Tomàs Feliu, en declaracions a Ràdio Olot.

 

Pel que fa al futur de l’energia verda, Feliu creu que cada vegada és més competitiva i que cal treballar en la substitució de les antigues fonts d’energia. L’autoconsum és el camí a seguir.

 

El director de Bassols Energia també aposta pels sistemes d’emmagatzematge. Des de fa temps l’elèctrica olotina treballa i impulsa l’ús de bateries elèctriques intel·ligents d’ús domèstic que emmagatzemen l’energia generada a través de plaques solars. Es tracta d’un projecte amb la col·laboració de Wattia Innova.

Respon