Benvinguts a radiolot.cat

Benvinguts a radiolot.cat, el nou web on trobareu tota la informació de proximitat que buscàveu. Amb la garantia dels Serveis Informatius de Ràdio Olot, amb més de seixanta anys d’experiència, Ràdio Olot fa un pas més en el seu desenvolupament cap a les tecnologies de la informació. Us presentem un nou portal molt més brillant, on la l’actualitat és el pilar fonamental, però també l’entreteniment. La Ràdio fa un pas decisiu cap a la interactivitat tancant el cercle iniciat amb la FM ara fa 64 anys i posteriorment amb Internet i les Xarxes Socials. En breu, ja estarà a la vostra disposició l’aplicació per a dispositius mòbils que heu de portar sempre amb vosaltres. Us convido a entrar-hi.

A Ràdio Olot no ens cansem mai d’engegar nous projectes amb la finalitat de que els oients i ara també els internautes estigueu al màxim informats possible. La nostra raó de ser és la informació de proximitat, el servei públic i ser l’altaveu de la societat a la que pertanyem i de la que en formem part. Tots els professionals de Ràdio Olot s’han bolcat a la creació d’aquesta nova aventura que és radiolot.cat. L’ha creat i dissenyat l’empresa olotina Volcànic Internet, a qui estem especialment agraïts per les facilitats i el suport mostrat en tot moment en aquest projecte.

Què trobareu a radiolot.cat?

Les Notícies

A radiolot.cat hi trobareu totes les notícies de la Garrotxa i les podreu compartir a les vostres Xarxes Socials, podent interactuar en tot moment. No només les llegireu, sinó que també tindreu la possibilitat d’escoltar-les. Passarà el mateix amb la previsió meteorològica. A banda de les corresponents icones pròpies del temps, també la podreu sentir tantes vegades com vulgueu.Amb els Serveis Informatius de Ràdio Olot, ara les notícies no només les podreu escoltar, sinó que també les podreu veure. Llegiu les darreres notícies, tota l’actualitat esportiva i feu també cerca a la nostra hemeroteca clicant “Info”.

info

Els Programes

En aquesta nova aventura, Ràdio Olot ha volgut donar més visibilitat a tots els seus programes. Clicant a les icones, podreu saber totes les característiques de cadascuna de les nostres propostes: qui les presenta, els col·laboradors que té i, el més important, la manera de poder-ho compartir. Parlant de compartir, hem millorat també el nostre servei de “Podcast“. A partir d’ara, podreu escoltar tots els programes i totes les seves seccions per separat. De manera que si us interessa una secció concreta del 5’+, per exemple, la podreu sentir sense la necessitat d’escoltar tota l’hora sencera. Val a dir que també tindrem un servei de ràdio a la carta on trobareu les hores senceres de la programació de Ràdio Olot per si voleu tornar a escoltar algun espai que hagueu sentit en una hora concreta, però en desconegueu el nom. Ja ho veieu, radiolot.cat es caracteritza per la seva versatilitat.

Podcast

Els Blogs

Una altra de les novetats de radiolot.cat és la secció dedicada als Blogs dels Programes. Els principals programes de la cadena tindran un bloc, en el qual hi trobareu aquells extres que complementaran el que sentiu a la Ràdio. L’estrena compta amb quatre blogs: 5’+, Els Esports, La Volta a la Terra i Només Èxits.

5’+ és el bloc del despertador de Ràdio Olot, on hi trobareu aquells aspectes que comentem durant el programa amb els col·laboradors. Tot el que hi haurà enriquirà encara més el nostre programa i arribarà millor a vosaltres.

Els Esports: Bloc de l’Equip d’Esports de Ràdio Olot en el qual hi haurà espai per l’anàlisi i la reflexió, així com per aquells aspectes que surten purament del que és la informació de cada moment i requereixen més profunditat.

La Volta a La Terra: És el recull de cròniques que des d’arreu del món ens envia l’Adrià Homs, el veí de la Vall de Bianya, que està fent la volta a la Terra juntament amb en Levi. Són dos amics que, només amb les seves motxilles, estan explicant el procés català i les particularitats de la Garrotxa arreu del món. Les seves vivències ens obren els ulls a un món desconegut per a nosaltres, però ple de contrastos molt interessants de compartir.

volta a la terra

Només Èxits: És el blog dedicat a les últimes novetats musicals que sonen a la Ràdio. En aquest sentit, posem imatges a la música que sona a la fórmula de Ràdio Olot. No et perdis els videos que anirem penjant cada setmana a radiolot.cat.

En breu, s’aniran incorporant nous blogs amb els diferents programes de Ràdio Olot.

La Història

Ràdio Olot ja té 64 anys d’història i són moltes les persones i les vivències que han sortit a les ones durant aquest més de mig segle. Per això, a l’apartat “Història” hi trobareu els moments més especials d’aquest periple radiofònic, així com un ampli ventall de protagonistes que s’han posat davant del micròfon i, gràcies als quals, avui Ràdio Olot és més viva que mai. Consulteu periòdicament aquest apartat perquè s’hi aniran incorporant fotografies i, si mai heu treballat o col·laborat a Ràdio Olot i conserveu algunes instantànies, no dubteu en fer-nos-les arribar a l’adreça radio@radiolot.cat.

 

historia

Ràdiolot Extra

Amb radiolot.cat, la Ràdio de la Garrotxa inicia una nova aventura musical,. una aventura musical temàtica que només podreu escoltar per Internet però que segur segur que us farà viure grans moments del passat, però també del present. No us dono més detalls. En breu seguirem informant…

 

Això és radiolot.cat, entreu-hi i descobriu una nova finestra de l’actualitat de casa: ben feta, amb el rigor, la qualitat i la professionalitat demostrada sempre al llarg dels anys per Ràdio Olot. Per això som “La Ràdio de la Teva Vida” . Gràcies a tots per fer-ho possible!

 

Joel Tallant

Director de Ràdio Olot.

Respon