Beuda posa fil a l’agulla a la millora de l’accés al Sant Sepulcre de Palera

El municipi arreglarà la intersecció que uneix la carretera del poble fins i el camí cap a Santa Maria. Es tracta d’una actuació reclamada des del municipi i que millorarà la seguretat en aquest punt. L’obra provocarà que l’accés al Sant Sepulcre s’hagi de fer per vies alternatives durant dues setmanes.

Imatge del Santa maria de Palera (inventaripatrimoni.garrotxa.cat) 


L’actuació consistirà en la millora i ordenació d’un encreuament que fins ara generava dificultats quan coincidien camions o autocars amb vehicles que es dirigien a Santa Maria de Palera. Amb aquesta actuació es vol evitar precisament això. Ho explica l’alcaldessa de Beuda, Anna Vayreda, en declaracions a Ràdio Olot.

 

L’obra consistirà en la retirada d’un mur i el desplaçament de l’accés viari per ordenar millor la zona. Els treballs s’executaran aquest novembre coincidint amb el tancament del restaurant de Palera. La previsió és que a principis de desembre l’accés ja estigui reformat. Durant aquest temps, però, els conductors hauran d’utilitzar vies alternatives.

 

L’alcaldessa de Beuda assegura que l’obra hauria tardat a arribar si no fos per una ajuda de la Generalitat. El cost total és de 48.000 euros i l’administració catalana en pagarà el 85%.

 

Respon