Beuda tornarà a canviar d’alcalde per tercer mandat consecutiu

En els últims sis anys, el municipi haurà tingut tres batlles diferents. Aquest 2019, Bernat Sanz rellevarà Anna Vayreda amb una coalició de partits independentistes entre Junts per Catalunya, ERC i la CUP. Sanz diu a Ràdio Olot que l’objectiu del mandat és recuperar “la connexió” entre els veïns. 

Imatge del poble de Beuda


Beuda és un dels sis municipis de la Garrotxa que aquest pròxim mandat tindrà nou alcalde. Se suma a Olot, Tortellà, Riudaura, Sant Feliu i Sant Joan les Fonts. En el cas de Beuda, però, les eleccions d’aquest diumenge eren llistes obertes i els veïns van escollir Bernat Sanz de Junts per Catalunya com a alcalde amb 66 vots. Segons el mateix Sanz diu a Ràdio Olot que la coalició i la confiança dels veïns han estat claus per guanyar les eleccions.

 

Bernat Sanz és nascut a Barcelona i va arribar fa 17 anys a Beuda. Ha estat molt vinculat al municipi i es va presentar empès per la fins ara alcaldessa del mateix partit, Anna Vayreda. El futur alcalde diu que la prioritat del pròxim mandat és unir els veïns d’un municipi disseminat.

 

La coalició independentista de Beuda amb Bernat Sanz al capdavant governarà amb total comoditat a l’ajuntament. La llista socialista de l’exalcalde Josep Serra no va treure representació a les eleccions de diumenge

Respon