‘Black is not enough' és el títol del segon concert de la coral olotina Gaia

‘Black is not enough’. Així es titula l’espectacle que la coral olotina Gaia representarà aquest dissabte a la sala Torín. Avisen que va molt més enllà d’un projecte de final de curs i que sorprendrà per les veus, les cançons i la posada en escena.

Coral Gaia

Els membres de la Coral Gaia 

La Coral Gaia l’integren 23 membres, 21 noies i 2 nois que tenen entre 12 i 18 anys. El resultat que posaran a sobre l’escenari va començar al setembre on amb unes colònies van decidir com enfocarien el seu espectacle, en el qual basen el seu curs. Després del debut amb el Wait in Line de l’any passat, aquest any presenten ‘Black is not enough’ que combinarà música amb emocions i colors. El director de la coral, Joan Asin, ha explicat que les cançons s’han treballat a fons i reivindica que no és un espectacle de final de curs.

Molta varietat

En total seran 14 temes els que s’interpretaran i que han escollit els mateixos membres de la coral. Una de les components, Mar Riubrugent, ha explicat que hi ha cançons variades i que cada una d’elles l’han associat a un color i una posada en escena diferent.

Les entrades pel concert ‘Black is not enough’ de la coral Gaia d’Olot ja estan a la venda al preu de 7,5€. El concert serà dissabte a les nou del vespre a la Sala El Torín.

Respon