Blázquez renova i començarà la seva cinquena temporada consecutiva a l'Olot

El polivalent defensa besaluenc, que aquest curs s’ha adaptat a la posició de central, diu que està content aquí i que l’entesa ha estat molt fàcil. És el tercer que allarga el contracte, després d’Hèctor Simon i Barnils.

Blázquez i Hèctor, dos jugadors que ja han renovat amb l’Olot (Andrea Bolcato/UEO)

Albert Blázquez defensarà la samarreta vermella una temporada més. La Unió Esportiva Olot s’ha assegurat la continuïtat d’un dels dos jugadors garrotxins de la plantilla i d’un dels comodins de Raúl Garrido. Blázquez, que aquest curs ha jugat una trentena de partits i ha marcat un gol (contra el Castelló), és un lateral que amb el tècnic valencià ha jugat sovint de central dretà. El besaluenc diu que està content amb els minuts que ha tingut i que la seva idea sempre ha estat quedar-se a l’Olot.

Blázquez, de 27 anys, va arribar a l’Olot l’estiu del 2015 procedent del filial del Vila-real. La temporada que ve, començarà la seva cinquena temporada consecutiva aquí i continuarà sent un dels jugadors que acumulen més minuts amb la samarreta olotina. Només Hèctor Simon fa més temps que juga a l’Olot (hi és des del 2014) i, de la resta de la plantilla actual, el capità, Jose Martínez, és l’únic que va arribar en el mateix mercat d’hivern que Blázquez.

 

Respon