Bodas de Sangre arriba a Olot sota una mirada poètica

Un clàssic de García Lorca des d’una mirada poètica plena de ritme. És el que acollirà Olot aquest dissabte amb la representació de Bodas de Sangre de la mà de la companyia La Perla 29. A part del plantejament escènic sorprenent, l’obra també posa dalt de l’escenari artistes com Clara Segura, Pau Roca o Nora Navas. El text de Lorca tracta els grans temes de la vida a partir dels costums i les tradicions.

Escena de l’obra (La Perla 29)


Després de La Visita de la Vella Dama, el Teatre Principal d’Olot torna a acollir aquesta temporada un nou clàssic. Es tracta de Bodas de Sangre de Federico García Lorca, un dels màxims exponents de la literatura moderna espanyola. Es tracta d’un text tràgic que parla sobre la mort, la vida i l’amor situat en el context de la tradició i l’arrelament a una cultura. Aquesta obra arriba a Olot de la mà de la companyia La Perla 29 i la direcció d’Oriol Broggi. Segons la directora del Teatre, Tena Busquets, l’espectacle absorbeix un to poètic que sorprendrà: “Estem acostumats a veure Lorca molt costumista, des del teatre clàssic. El que ens proposa Broggi és una mirada molt poètica. Estan posant en escena poesia pura”.

La Perla 29, una companyia amb planter

La companyia La Perla 29 es caracteritza per l’habilitat de portar grans temes de la literatura universal fàcilment sobre l’escenari. En part és gràcies al planter d’actors que té. Aquest dissabte a Olot es podrà gaudir de grans actrius com Clara Segura, Nora Navas i Montse Vellvehí, i actors com Ivan Benet o Pau Roca.

Oriol Broggi complementa la posada en escena de Bodas de Sangre amb música en directe de la mà de Joan Garriga. Tot això conflueix perquè el públic gaudeixi d’una tragèdia clàssica amb passió i fluïdesa. Les entrades per a l’espectacle que tindrà lloc dissabte a les vuit del vespre es poden comprar a les taquilles del teatre o a la pàgina web d’Olot Cultura.

Respon