Bonavista enceta la temporada de festes de barri a Olot

La celebració del 15è aniversari de la faràndula del barri i el nou concurs de fideuà seran els plats forts de la programació. De divendres a diumenge activitats per a tots els públics i gratuïtes.

Imatge: Associació de Veïns de Bonavista


 

Bonavista és el barri que enceta la temporada de festes d’estiu a Olot. La celebració començarà divendres el vespre amb el grup de teatre ‘Sal i pebre’ i seguirà el cap de setmana amb una cursa popular, concurs de dibuix i inflables. La novetat d’aquest any serà un concurs de fideuada que es farà el mateix dissabte el vespre, abans de la proclamació de l’hereu i la pubilla. Iris Coromina és de la Comissió de Festes del barri.

 

Aquest 2019 la faràndula del barri haurà de bufar espelmes i és que el Ratolí i els Ratolinets celebren quinze anys. Diumenge el matí hi haurà la tradicional cercavila i ball i a la tarda, coincidint amb les sardanes, es farà un petit homenatge a la faràndula.

 

Durant el cap de setmana les activitats són per a tots els públics i gratuïtes. Bonavista és el primer dels barris que es vesteix de festa a Olot i el segueix, la setmana que ve, l’Eixample Popular.

Respon