El Bosc de Tosca i el Sant Jaume no renuncien als seus objectius a Segona Catalana

Van guanyar contra el Palafolls i el Caldes, respectivament. Tots dos necessiten fer una gran segona volta
| 16 de gener de 2018

El Bosc de Tosca va guanyar el Palafolls per 2-0, amb gols de Sergi Vílchez i Pol Serra, i és quart, a deu punts de la promoció, perquè l’Escala tampoc no va fallar. Per la seva banda, el Sant Jaume va fer un pas endavant en la lluita per la permanència amb una victòria contundent contra el Caldes per 4-0 que el situa catorzè. Dani Ruvirola va marcar dos gols i Pol Reixach un altre en la golejada que va obrir Pau Obrador al minut 10 de la segona part amb un gran xut llunyà.

L'alegria al vestidor del Sant Jaume (@CFSantJaume)