Bracons ja té instal·lats els lectors de matrícules per controlar el trànsit pesant internacional

Aquesta és una de les mesures que l’Ajuntament d’Olot va acordar amb la plataforma ‘No és un vial’, que denuncia el pas de camions per l’avinguda Sant Jordi que no tenen Olot com a destí. L’alcalde, Pep Berga, creu que els resultats ho desmentiran. De moment, els lectors funcionen en fase de proves. 

Els lectors controlaran tots els camions que arribin de Bracons (David Planella)

Regular els camions que passen pel túnel de Bracons és un dels compromisos que va assumir l’Ajuntament d’Olot amb els veïns de l’Avinguda Sant Jordi per disminuir el trànsit i el soroll. Aquesta mesura ja està en fase de proves i entrarà en funcionament en els propers dies. Els lectors de matrícules controlen tant els camions que venen d’Osona com els que surten de La Garrotxa. Així ho ha dit l’alcalde d’Olot Josep Berga a Ràdio Olot.


Des del consistori creuen que aquest és un dels problemes menors que afecta el trànsit del vial. Tot i això, els lectors acabaran de donar la informació necessària per confirmar-ho.


El mes d’agost s’asfaltarà l’Avinguda Sant Jordi de punta a punta, des de La Rodona fins a la rotonda de la Solfa, i abans de la tardor també es preveu tenir instal·lat el nou radar i la modificació dels tempos dels semàfors per evitar aturades innecessàries. Aquestes són les altres mesures que l’Ajuntament va pactar amb la plataforma ‘No és un vial’ a l’espera de què es tiri endavant la variant.

Respon