Buhos tocarà entre volcans per primera vegada

El grup de Calafell serà l’encarregat d’omplir el Firal dilluns a la nit. La seva veu, Guillem Solé, assegura que arriben a la Garrotxa amb moltes ganes de trepitjar un dels pocs escenaris que els queden. Buhos tancarà el cartell musical de les Festes del Tura.

Imatge: buhosrock.com

Buhos tancarà l’última nit de concerts de les Festes del Tura. Ho farà amb el tema ‘Volcans’ com a gran reclam. La cançó, inspirada en la Garrotxa, es troba en totes les llistes d’èxits de la música en català del moment. El de la cançó, però, no és l’únic lligam entre el grup i la comarca. El seu cantant és Guillem Solé.


Després de deu anys als escenaris i molts concerts a l’esquena, Buhos han aconseguit actuar per primera vegada a les Festes del Tura. Solé diu que encaren aquesta nit amb més ganes que mai de passar-s’ho bé i encomanar la seva alegria al públic garrotxí.


A part del concert de Buhos, aquesta nit de Festes també comptarà amb l’actuació de l’Orquestra Selvatana, President Xai, Steve Smyth & The Diablos, Nali Kardant, Les Tietes Queques, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Koverplay i DJ Kurba.

Respon