Busquen a Maià l'home que ha rebentat 8 bústies i plafons municipals

Els Mossos d’Esquadra investiguen les destrosses que han aparegut aquesta setmana a diversos panells de bústies a Maià de Montcal. És la primera vegada que passa i la principal preocupació de l’Ajuntament és que ara aquests actes incívics s’escampin.

busties trenacades a Maià

Imatges dels desperfectes

De cop i volta, Maià de Montcal es va trobar, dimarts al vespre, amb dos panells de bústies totalment destrossats. No havia passat mai i l’Ajuntament ho va denunciar als Mossos d’Esquadra, però només unes hores més tard, dimecres al matí, el poble es va despertar amb un altre panell trencat. En total, van quedar afectats tres panells, vuit bústies i un plafó d’informació municipal. Els Mossos ja busquen els culpables. L’interrogant és si es tracta d’una bretolada o d’alguna cosa més.

En declaracions a Ràdio Olot l’alcalde, Joan Gainza, ha explicat que, en els últims vint anys, no es recorden actes incívics d’aquest tipus a Maià de Montcal. L’alcalde no pateix tant pel problema econòmic que suposarà canviar els panells destrossats, sinó per la possibilitat que les destrosses continuïn i afectin més mobiliari del municipi.

L’alcalde deixa la qüestió a les mans dels Mossos d’Esquadra i diu que ja podrien tenir alguna pista.

Respon