El calendari de les festes de poble de la Vall d'en Bas

Fins el 17 de setembre, els carrers dels diferents pobles de La Vall d’en Bas s’ompliran de música, cercaviles, espectacles i sopars populars. La programació de festes majors es posa en marxa aquest dissabte a la nit a Joanetes. 

Les festes de poble reuneixen gran quantitat d’actes,. (Comissió de Festes de Joanetes)

Festa Major de Joanetes

Serà els dies 14, 20, 21 i 22 de juliol. Durarà dos caps de setmana. Coneguda per l’Espinada, també compta amb el 35è Campionat de Botifarra i amb l’audició de sardanes a càrrec de la Principal de Banyoles.

Festa Major de La Pinya

El campionat de Truc, la festa de l’escuma de colors o l’espectacle d’humor i màgia de la mà de Javi Princep, són alguns dels actes destacats d’aquesta festa major, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de juliol. Comptarà amb dues nits de festa que s’emmarquen en un escenari predilecte com és la plaça de l’església.

Festa Major Hostalets d’en Bas

Del 10 al 15 d’agost hi haurà activitats com la caminada nocturna, la Gran Gimcana Rural, les Havaneres amb el grup Ultramar o les simultànies d’escacs.

Festa Major de Puigpardines

Els dies 11, 14 i 15 d’agost. S’ompliran dues nits de festa amb la discomòbil i la tradicional xocolatada nocturna. També hi haurà espectacle pirotècnic i ball amb el DJ Joan Soler.

Festa Major de Sant Privat

Una de les últimes festes de l’estiu comptarà amb tot tipus d’actes, tan de dia com de nit. Hi haurà actuacions teatrals, campionat de truc, futbol amistós o animació infantil. Quan el sol es pongui els Albercocks faran ballar les disfresses de l’únic carnaval d’estiu a la Garrotxa. Tot això tindrà lloc els dies 17,18 i 19 d’agost.

Festa Major de la Vila del Mallol

Per poder-la gaudir caldrà fer cames. La tradicional festa del Mallol es caracteritza per ser la que té més metres d’altura de la Vall. Els dies 14, 25 i 26 d’agost la vila garrotxina s’omplirà amb cercaviles, balls de saló i una guerra de DJ’s.

Festa Major de Sant Esteve d’en Bas

L’última de totes. Saltem al mes de setembre amb la festa que posa punt i final a les festes majors de l’estiu. Del 14 al 17 de setembre podreu gaudir d’activitats com la Penjada del Burro, la baixada de karts sense motor, el ball dels gegants o sardanes amb la Principal d’Olot. Les tres nits de festa s’ompliran amb concerts i balls. I amb elles s’acabarà un altre estiu de festa a la Garrotxa.

Respon