Can Trona impulsa un procés participatiu per definir els futurs usos i activitats de l’espai

A través d’una enquesta l’equipament museístic i cultural vol recollir informació i opinions per casar l’interès dels usuaris amb el contingut que ofereix el centre. Des de la direcció de Can Trona no descarten que aquest sigui un primer pas per impulsar altres projectes participatius. 

Imatge de Can Trona (Can Trona)


Des de fa més d’una setmana, els veïns de la Vall d’en Bas poden valorar i opinar sobre Can Trona. El Centre de Cultura i Natura del municipi s’ha posat en mans de la població perquè siguin els usuaris qui defineixi les activitats i usos que ha de tenir l’equipament. Ho ha fet a través d’una enquesta electrònica oberta a tothom. El director de Can Trona, Xevi Collell, explica a Ràdio Olot l’objectiu d’aquesta iniciativa.

 

El procés participatiu es va obrir a principis de mes. En el seu primer dia, gairebé un centenar de veïns ja van respondre l’enquesta. Collell es mostra molt satisfet de la resposta que s’està recollint i explica que això ja servirà per a definir la programació de l’any que ve. També diu que aquest podria ser un primer pas cap a un altre projecte participatiu.

 

L’enquesta que ha tirat endavant l’equipament de la Vall d’en Bas està oberta a tothom, sigui o no veí del municipi. S’hi pot opinar sobre horaris, valorar activitats passades o proposar-ne de noves. Es pot accedir a l’enquesta a través de la pàgina web de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Respon