Cap contagi a Olot en les últimes 24 hores

Després de temps, la capital de la Garrotxa ha vist com aquest dimecres es mantenia la xifra de positius per coronavirus en els 435. Segons el Departament de Salut a la ciutat hi ha 821 persones amb símptomes i en total a la comarca més de 1.700 casos, entre confirmats i sospitosos. A l’Hospital d’Olot el nombre de sanitaris contagiats ha disminuït fins als 13. 

El carrer de Sant Rafel d’Olot buit (Pau Masó)


Després de setmanes, la xifra de contagis a la ciutat d’Olot ha deixat d’augmentar, almenys durant 24 hores. Es manté així en les 435 persones infectades de dimarts. Una notícia que sorprèn, ja que Olot concentra el 77% dels casos confirmats que hi ha a la comarca. Tot i això, sí que han augmentat els casos sospitosos: en les últimes hores se n’han detectat 25 de nous, elevant el total a 821.

A la resta de la comarca, Sant Joan les Fonts amb 24, la Vall d’en Bas amb 21 i les Preses amb 18, són els municipis amb més contagis, més enllà d’Olot. En total a la comarca hi ha 561 positius (tres més en les últimes hores) i 1184 casos sospitosos (55 de nous en les últimes hores).

Per altra banda, a l’Hospital d’Olot segueixen amb 12 persones ingressades i aquest dimecres el centre ha recuperat cinc sanitaris. D’aquesta manera, només queden 13 professionals contagiats.

 

Respon