Cap de setmana decisiu per a l'esport garrotxí

Sobretot, per al Club Tennis Taula Olot. El primer equip lluitarà per l’ascens a Primera Nacional, i el segon, per la permanència a Tercera. El Garrotxa-Santjoanenc de bàsquet i les Planes de futbol també jugaran els últims partits amb la salvació en joc.

ctt olot oscar

Òscar Gallego, al mig de l’infantil Arnau Roca i el juvenil Nil Espert (CTTO)

Últim cap de setmana del mes de maig i últim cap de setmana per a moltes competicions esportives que encara estaven en joc. Qui té més fronts oberts és el Club Tennis Taula Olot. Els seus dos primers equips es juguen tota la temporada en dos dies. El de Segona Nacional intentarà pujar a Primera en una promoció d’ascens que es disputarà a Villalbilla, a Madrid. Dissabte, els olotins hauran de quedar entre els dos primers classificats d’un grup de quatre equips per poder jugar diumenge el partit decisiu per l’ascens. Parteixen amb un dels millors coeficients de tota la promoció i el seu entrenador-jugador, Òscar Gallego, es mostra confiat a Ràdio Olot.

Mentre el primer equip del CTT Olot lluitarà per l’ascens a Primera Nacional a Madrid, el segon es jugarà la permanència a Tercera a l’Escala. Per salvar-se directament, haurà de quedar entre els dos primers classificats d’una lligueta de cinc equips en què jugaran tots contra tots. La tercera posició també li podria valer, però s’hauria d’esperar a veure els descensos compensats.

Bàsquet

Més enllà del tennis taula, en bàsquet, demà a les 6 de la tarda, el CB Garrotxa-Santjoanenc jugarà l’últim partit de la promoció de permanència a la Primera Catalana. Com que va perdre a casa, la sèrie està empatada a un i la salvació es decidirà a Sant Joan Despí en un duel a caixa o faixa que, en principi, podrà jugar Xevi Corcoy, autor de 30 punts en la victòria del primer partit.

Futbol

El CB Garrotxa no ho té fàcil, però encara ho té més complicat el Club de Futbol les Planes. Per tenir possibilitats de permanència a la Tercera Catalana de futbol, ha de vèncer al camp de l’Arbúcies i esperar que el Vilobí i el Sant Ponç no guanyin. I, tot i així, la salvació encara no estaria assegurada. Si per descensos compensats hagués de baixar el pitjor quart per la cua, li tocaria a les Planes.

Respon