Càritas Garrotxa busca portàtils perquè infants sense recursos puguin seguir el curs des de casa

De moment, se n’han recollit cinc, però l’entitat fa una crida a la ciutadania perquè el curs serà llarg i hi haurà diferents aturades. Càritas afirma que han detectat infants que no van poder seguir el final del curs passat per falta d’equips i per això han impulsat la campanya.

Foto: ACN


Ja fa més d’una setmana que l’entitat garrotxina va donar tret de sortida a la iniciativa. Es tracta d’una campanya que vol arribar allà on no arriben les administracions i lluitar contra la bretxa tecnològica que van patir alguns alumnes quan es van tancar les escoles a principi d’any. El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, diu a Ràdio Olot que van detectar casos d’infants que no tenien ordinador a casa i es van quedar desemparats.

 

Càritas demana ordinadors portàtils de segona mà que ja no es facin servir, que tinguin càmera i prou capacitat per processar textos i fer treballs.

 

Tothom qui estigui interessat a oferir un portàtil pot posar-se en contacte amb l’entitat. Es pot portar el dispositiu a la seu de Càritas o bé els voluntaris de l’entitat el recolliran al domicili. Es calcula que durant el tancament de les escoles, uns 300 alumnes de la Garrotxa es van veure afectats per la bretxa digital.

 

Respon