Carles Camps, Irene Solà, Marc Artigau i Ferran Riera als ‘Dijous d'Òmnium'

Òmnium engega un nou cicle de presentacions literàries. Durant aquest semestre, Carles Camps, Irene Solà, Marc Artigau i Ferran Riera aterraran a Olot per presentar en societat les seves obres. Fa més d’una dècada que l’entitat organitza aquest cicle que porta noms destacats de la producció literària del país. 

Irene Solà és un dels noms destacats de les presentacions d’aquest semestre a Òmnium Garrotxa (ACN)


A partir d’avui mateix, Òmnium Garrotxa posa fil a l’agulla a un nou semestre novel·lístic, poètic i literari. Un dijous al mes l’entitat obre les portes del seu local per presentar llibres. Avui serà el torn de Carles Camps Mundó amb el seu recull de poemes ‘La mort i la paraula’. En parla la presidenta d’Òmnium Garrotxa, Núria Batallé.

 

A part de Carles Camps, Els dijous d’Òmnium d’aquest semestre també portaran noms destacats com Irene Solà el mes de febrer amb la seva novel·la ‘Parlo jo i la muntanya balla’; Marc Artigau al mes de març amb ‘La Vigília’; i el cicle tancarà el mes de maig amb Ferran Riera i el seu llibre sobre la música folk als països catalans. Segons la presidenta d’Òmnium el nou local de l’entitat ha permès poder dur a terme les presentacions amb més comoditat.

 

L’entitat ja prepara els escriptors que visitaran la Garrotxa el pròxim semestre durant la segona meitat de l’any. Des d’Òmnium es mostren satisfets de la resposta del públic a les presentacions literàries que solen reunir entre quaranta i seixanta persones de mitjana.

 

Respon