Carlos Martínez i Coro, amb ofertes temptadores per deixar l'Olot

El club veu difícil retenir-los, però tots dos tenen contracte i no els deixarà marxar a cost zero. Carlos apunta al Vila-real B i Coro, al Japó.

carlos vilareal

El Vila-real B ha ‘tocat’ Carlos Martínez (Martí Albesa/UEO)

A la secretaria tècnica de la Unió Esportiva Olot se li gira feina. Si ja tenia previst fer una desena de fitxatges, ara n’haurà de buscar dos més de molt importants. Tant que hauran de substituir el màxim golejador de les tres últimes temporades i un dels extrems de més qualitat individual de la categoria. Tant Carlos Martínez com Coro són més a prop de marxar que no pas de quedar-se. Tenen una temporada més de contracte, però les ofertes que han rebut són llamineres i l’Olot no hi pot competir. Això no vol dir, però, que els deixi marxar. Al contrari, el secretari tècnic, David Comamala, assegura a Ràdio Olot que l’àrea esportiva ja treballa per, com a mínim, treure’n un benefici econòmic.

Carlos ja va generar l’interès de més d’un club fa un any, però aleshores no només es va quedar, sinó que va firmar un contracte de dues temporades per demostrar el compromís que sentia pel projecte. Aquest curs, però, ha viscut uns últims mesos complicats, amb només un gol des del febrer, i ara és a punt d’acceptar la proposta del Vila-real B, que busca gol i experiència a la categoria per intentar lluitar a la part alta de la taula. Coro, per la seva banda, podria canviar radicalment d’aires i marxar al Japó.

Wilfred no perilla tant

En canvi, qui sembla que es quedarà és Wilfred. El porter ha cridat l’atenció d’algun club important de Segona B, com el Jaén, però l’Olot no ha rebut cap oferta formal i l’andalús té contracte. Com ja va avançar Ràdio Olot, el seu segon porter no serà Gianni. El de Lloret de Mar va renovar, però marxarà cedit a l’Europa de Tercera Divisió. Amb el capítol de sortides a la recta final, l’Olot se centra en el d’arribades. Això sí, amb calma, conscient que si vol picar amunt, haurà de tenir paciència.

Ara mateix, amb contracte, l’Olot té Wilfred, Rojas, Aridane, Juanjo Prior, Mousa, Abel, Hèctor i Uri, com a jugadors segurs del primer equip.

Respon