Carme Guardiola: “Hem deixat ben clar què pensa la gent, hem fet un cop sobre la taula”

La impulsora de la campanya en contra de l’apujada d’impostos valora com un èxit la suspensió dels pressupostos. En declaracions a Ràdio Olot, Carme Guardiola diu que “s’ha donat un cop sobre la taula” i remarca que la iniciativa ha agrupat tot tipus de suports ciutadans. Guardiola també ha avançat que aquest dimecres presentarà les més de 2.500 firmes que ha recollit. 

La Carme Guardiola parlant en el ple d’aquest dimarts (Pau Masó)


Carme Gaurdiola s’expressava així als micròfons de Ràdio Olot, moments després de la suspensió del ple municipal.

 

Ella, una botiguera del centre d’Olot, ha estat la impulsora de la campanya  que en només dos dies ha recollit més de 2.500 signatures en contra de l’apujada d’impostos. Guardiola assegura que la situació de tensió viscuda al ple municipal és un reflex de què es viu al carrer.

 

Guardiola també ha demanat a l’equip de govern que retoqui els pressupostos tenint en compte les necessitats de la ciutat i ha reclamat treure partides d’equipaments innecessaris de la ciutat. La impulsora de la recollida de firmes ha explicat a Ràdio Olot que aquest mateix dimecres entrarà en forma d’instància a l’ajuntament les més de 2.500 signatures que ha recollit.

Respon