Carme Guardiola: “La gent s'ha adonat que ha d'estar sobre l'equip de govern”

La impulsora de la recollida de firmes contra l’apujada d’impostos valora positivament la fita aconseguida i creu que cal presentar al·legacions per poder explicar bé els arguments dels veïns.

La Carme a la seva botiga del centre d’Olot (Pau Masó)


Segons ha pogut saber Ràdio Olot, diverses associacions de veïns s’estan mobilitzant per definir una estratègia conjunta amb els partits i presentar al·legacions en contra de les noves ordenances fiscals d’Olot. Tot això després que aquest dilluns s’aprovessin entre crits. La impulsora de la recollida de firmes en contra de l’apujada fiscal, Carme Guardiola, creu que la situació viscuda en l’últim ple va ser desagradable.

 

Guardiola pensa que cal presentar al·legacions per “argumentar” la posició en contra de la ciutadania. De fet ja s’estan recollint firmes per donar més solvència a les queixes que es presentin.

 

Guardiola creu que l’oposició és qui ha de liderar les al·legacions que es presentin. De tot plegat, però, la botiguera d’Olot en treu la sensació que a partir d’ara la ciutadania controlarà més el govern de la ciutat.

 

La Carme segueix recollint signatures, ara per validar les al·legacions que es presentaran. Amb l’aprovació de les ordenances s’obre un mes per presentar-les. Després, l’equip de govern pot respondre-les o desestimar-les.

Respon