Carriler dret i central, les peces que li falten a la Unió Esportiva Olot

Un carriler dret i un central per si Lluís Aspar marxa. És el que busca la Unió Esportiva Olot al mercat. Els nous fitxatges hauran de ser jugadors sub-23, perquè el club ja ha omplert les setze places sèniors que marca el reglament per a les plantilles de Segona B.

Imatge d’arxiu de Garrido i Raset parlant (David Planella)


La Unió Esportiva Olot pensa en una plantilla de 20 jugadors per a la temporada que ve. Ara en té 18 i, d’aquests, 16 són majors de 23 anys: Pol Ballesté, Alan Baró, Blázquez, Carles Mas, Barnils, Escoruela, Masó, Vivancos, Hèctor Simón, Pedro del Campo, Eloi Amagat, Kilian Grant, Xumetra, Salinas, Moha Chabboura i Juan Delgado. 16 jugadors sèniors és el límit que marca el reglament, que obliga a completar la plantilla amb jugadors sub-23. En el cas de l’Olot, en té dos de confirmats (el porter Albert Batalla i el carriler Joel Arumí) i en busca, com a mínim, un altre al mercat. Podrien ser dos si Lluís Aspar no renova. En parla l’entrenador, Raúl Garrido.

 

A falta que es confirmin aquestes dues peces que falten, el tècnic valencià està molt satisfet amb el trencaclosques de la plantilla de l’Olot. El seu principal objectiu —renovar el gruix de la plantilla— s’ha complert i els fitxatges que han arribat el convencen: Albert Batalla, Roger Escoruela i un Juan Delgado que reconeix que ja volien fitxar l’estiu passat.

 

Per a Garrido, Juan Delgado és un davanter molt complet, capaç de fer de nou clàssic, de referència, però també d’anar a l’espai amb mobilitat.

 

 

Respon