Castellfollit de la Roca amplia la zona industrial

L’Ajuntament ha  fet una modificació del planejament urbanístic que permetrà a l’única empresa que hi ha, poder créixer en superfície. S’ha projectat un nou aparcament de camions i un nou vial d’accés al cementiri. L’Ajuntament diu que era una acció pendent i reivindicada.

La petita zona industrial de Castellfollit (Google)


La modificació urbanística permetrà desenvolupar la zona industrial que, tot i ser molt petita, ara tindrà un nou espai per a camions i una previsió de futur que permetrà ampliar l’espai industrial. L’alcalde de Castellfollit, Miquel Reverter, ho explica al programa Km21 de Ràdio Olot.

 

Una empresa de transports és l’única de grans dimensions que està ubicada a Castellfollit. La poca superfície que té el municipi fa difícil que la zona industrial pugui créixer gaire més. Ara, però, amb aquesta ampliació, també s’aprofita per crear un nou accés al cementiri municipal.

 

El nou accés enllaçarà amb la via ciclista que es preveu construir aviat i que anirà de la Vall de Bianya fins a Sant Ferriol, resseguint el curs del riu Fluvià.

Respon