Castellfollit es queda sense el Duatló de la Garrotxa

La 24a edició s’havia de celebrar aquest diumenge, però s’ha acabat cancel·lant. No hi ha cap altra data disponible per poder-lo fer més endavant. A finals de mes, també s’havia de fer el Cros de Castellfollit i en aquest cas la idea és ajornar-lo.

El Duatló de la Garrotxa a Castellfollit, un clàssic de cada any

Tots els esports hauran de fer malabarismes amb les dates. En el cas de les proves atlètiques, el calendari està tan atapeït que el Duatló de la Garrotxa s’ha acabat cancel·lant. Estava previst per aquest diumenge i tot estava a punt, però el Castellfollit Triatló ha seguit les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport sobre no celebrar cap competició esportiva en els propers quinze dies. Genís Grau és un dels organitzadors del duatló.


El Cros, suspès

El Duatló de la Garrotxa és una competició de bicicleta i cursa a peu que es disputa des de fa 24 anys. Aquest 2020 no es podrà fer per culpa del coronavirus, que també ha deixat a l’aire el Cros de Castellfollit. Estava previst pel 29 de març, però en aquest cas, de moment, només està suspès. La idea és trobar una altra data per organitzar-lo.

 

Respon