Castillejo es mostra pragmàtic i es proposa fer de psicòleg a la banqueta de l'Olot

Santi Castillejo vol millorar l’aspecte psicològic de la Unió Esportiva Olot. Diu que no ha vingut a fer cap revolució, però es considera un entrenador pràctic i demana als jugadors que creguin en ells mateixos per sortir de la zona de descens. El navarrès ja ha dirigit el seu primer entrenament.  

DSC_1219

Santi Castillejo, amb el president, Joan Agustí (David Planella)

Més que d’entrenador, Santi Castillejo haurà de fer de psicòleg per aconseguir que la Unió Esportiva Olot remunti el vol i surti de la zona perillosa de la classificació. El nou entrenador ha arribat a la Garrotxa amb una carta de presentació molt clara. Per una banda, es considera un tècnic pràctic. I per l’altra, considera que la solució als problemes de l’Olot rau en l’aspecte mental. Està content amb la plantilla que s’ha trobat, diu que té qualitat per evitar el descens a Tercera, i fa una petició als seus jugadors.

Santi Castillejo torna a una banqueta després de gairebé un any i mig d’inactivitat. Navarrès, de 44 anys, va començar a entrenar al Reus Deportiu, a qui va pujar de Tercera a Segona B. Va ser la primera i la millor experiència com a tècnic, perquè després va tenir passos fugaços pel Nàstic, a Segona B, i pel Llagostera, a Segona A. A l’octubre del 2014 va ser destituït per Oriol Alsina i ara té l’oportunitat de treure’s aquella espina que encara té clavada.

Castillejo ha estat presentat abans de dirigir el seu primer entrenament amb la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Tant ell com el club han acordat firmar un contracte fins a final de temporada per no hipotecar cap de les dues parts. El navarrès arriba sol, no porta cap ajudant, i mantindrà el mateix cos tècnic que tenia Rodri. L’única diferència serà que Àlex Terma ja no s’asseurà a la banqueta. El debut del nou tècnic serà diumenge a l’Estadi Municipal contra l’Atlètic Balears (12.00 hores.

Respon