Catalunya en Comú Podem critica l’abandonament de les polítiques socials

La formació assegura que els partits independentistes les han deixat de banda i que no s’han preocupat de les persones necessitades. Afirmen que la situació política no ha de ser un entrebanc per impulsar polítiques dirigides a la gent i cal treballar-hi paral·lelament. 


Catalunya en Comú Podem vol posar en relleu les polítiques socials que, segons la formació, han quedat tapades per la situació política. Per això, el seu primer acte de campanya a la Garrotxa ha consistit en una visita a l’Associació de Desocupats Actius de la Garrotxa ADAG 40. Ho han fet el número 1 per Girona, el garrotxí Llorenç Planagumà, i el candidat a la llista de Barcelona, Joan Josep Nuet. Tots dos han posat èmfasi en la necessitat de donar resposta a les persones més necessitades i destapar la realitat social que s’amaga darrere el procés independentista. Planagumà ha assegurat que els objectius polítics i socials han d’avançar paral·lelament:

 

Planagumà també ha remarcat que cal fer fora el PP del poder per evitar que el Tribunal Constitucional segueixi tombant les lleis catalanes en matèria social. Per últim, ha assegurat que tant ERC com altres partits com Ciutadans han oblidat les xifres d’atur i no són una prioritat per aquestes formacions. Llorença Planagumà, juntament amb Joan Josep Nuet, duran a terme un acte públic de campanya aquesta tarda a les 19h a l’Hospici d’Olot.

Respon