Catalunya en Comú aposta per millorar els problemes de mobilitat d’Olot sense prometre “milions d’euros en carreteres”

El candidat del partit a Girona per les eleccions generals assegura que Bracons és un “cul de sac”. Joan Luengo també diu que cal eliminar la reforma laboral del PP que permet explotar els treballadors de les càrnies i apostar per una economia circular. 

Luengo a la visita que ha fet a la Garrotxa aquest cap de setmana (Catalunya en Comú)


En un acte de campanya electoral a la Garrotxa, el líder dels comuns a Girona, Joan Luengo, ha explicat tres línies de treball per a la comarca. La principal és la mobilitat. Luengo assegura que no s’han de prometre “milions d’euros en carreteres” sinó que cal apostar per la millora de la mobilitat des de l’àmbit local.

 

A part de la mobilitat, Luengo també ha exposat dues altres línies de treball per a la Garrotxa: una seria l’aposta per l’economia circular i el producte quilòmetre zero, l’altra és l’àmbit laboral. El candidat de Catalunya En Comú pel Congrés a Girona diu que cal eliminar la reforma laboral del PP per millorar les condicions laborals dels treballadors de les càrnies.

 

Joan Luengo ha estat fins ara regidor a l’Ajuntament de Banyoles. En aquestes eleccions del 28 d’abril agafa el relleu de Marta Sibina al capdavant dels Comuns a Girona. Aquest últim mandat ha estat el primer que Catalunya en Comú ha tingut representació gironina a Madrid.

Respon