El catamarà d'en Pepe trenca el motor i necessita diners per canviar-lo

Escull important per al gran somni de Pepe Soto, el veí de Castellfollit que vol navegar fins al Panamà amb el seu catamarà. S’ha quedat sense motor quan tot just era a Eivissa. N’hi cal un de nou i es torna a demanar ajuda perquè pugui fer realitat el seu somni.

pepe-soto-navegant

El somni de Pepe Soto ha topat amb un nou entrebanc. El 22 d’octubre passat va salpar de la marina de Santa Margarida de Roses en direcció a les Illes Balears, una de les parades en aquest llarg viatge. Un problema tècnic amb l’únic motor que duia, però, va fer que divendres passat hagués de ser remolcat per Salvament Marítim fins a un port d’Eivissa. Per poder continuar el viatge, necessita un motor nou però no té els diners. És per això que s’ha impulsat una nova campanya de suport per recollir diners a través d’un número de compte corrent que s’ha difós a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Cal recordar que per poder construir el catamarà es va fer un micromecenatge que va ser tot un èxit i que va recollir més de 12.000 euros.

La ruta que en Pepe té previst fer a partir d’ara és sortir d’Eivissa, passar per l’Estret de Gibraltar i arribar fins a Canàries, on hi té familiars. A partir d’aquell moment, haurà de creuar l’oceà atlàntic per poder finalitzar el viatge d’anada, que l’ha de portar fins a San Blas.

El número de compte on es poden fer les aportacions per poder comprar el motor és ES 88 2100 3724 1121 0004 0152.

Respon