El CB Olot i el CB Garrotxa-Santjoanenc comencen la Primera Catalana guanyant

Primera jornada i primeres victòries pels principals equips de la comarca
| 18 de setembre de 2017

Cap de setmana rodó en el món del bàsquet. Primera jornada i primeres victòries pels principals equips de la comarca.

Més d'un centenar d'espectadors van veure la victòria del CBO (Anna Prat)

A Primera Catalana femenina, el Club Bàsquet Olot es va estrenar a casa guanyant el Sant Just per 64 a 57. El seu entrenador és Werner Estellé.

El CB Olot va començar amb una marxa més i al final del primer quart havia agafat una distància de nou punts. Les visitants, però, no es van rendir i van capgirar la truita en un bon segon quart. Tant és així que la primera part es va acabar amb un igualat 33-34 al marcador. El tercer i quart períodes van ser olotins i la primera victòria no es va escapar de casa. La màxima anotadora del CB Olot va ser Anna Sala, amb 20 punts.

El CBGX també guanya

Qui també ha començant bé és el CB Garrotxa-Santjoanenc. En el seu cas, a Primera Catalana masculina. Va sumar la primera victòria, i ho va aconseguir a fora de casa: per 67-74 contra l’Escala.