Cinc municipis de la Garrotxa celebren el Carnestoltes aquesta setmana

Aquest és el gran cap de setmana de Carnavals arreu. Alguns municipis per no coincidir amb d’altres esdeveniments més multitudinaris, van optar fa temps per a canviar la data. A Besalú van fer un PreCarnaval la setmana passada, Olot i Maià ho faran el cap de setmana que ve i Sant Joan les Fonts serà el que tancarà la roda el 20 i 21 de febrer. Repassem ara els Carnavals que hi haurà aquest cap de setmana a la comarca per a tots els públics.

Confeti

A Argelaguer el carnestoltes és aquest dissabte. A les cinc hi ha la sortida de la rua des de la Plaça de la Generalitat i a dos quarts de sis berenar popular i ball al Casal.

A Besalú es fa el carnaval infantil. Serà a les cinc de la tarda de dissabte a Cal Tronc amb l’espectacle ‘Els Barretins’ de la companyia Atrapsons.

A Montagut el Carnaval començarà dissabte a dos quarts de cinc, quan es donarà el tret de sortida a la rua que anirà fins a l’església. A dos quarts de nou hi haurà sopar popular al Casal i després hi haurà espectacle amb Defunky’s que entregaran els premis a la millor disfressa individual i la col·lectiva.

A Olot hi ha el Carnaval infantil organitzat per Rialles, els Esplais i l’Agrupació Escolta. Sortirà a les quatre de la tarda des de la Plaça Clarà i anirà cap a la Plaça Major on hi haurà ball amb el grup d’actuació infantil Articulat.

A Sant Feliu, la Penya Carnestoltes de Pescallunes organitza la festa que començarà a dos quarts de sis amb una rua des de la Plaça del Soler. Després hi haurà berenar a Ca Les Hermanes.

A Tortellà es farà un Carnaval al Centre de dia. Serà el dimarts de la setmana que ve a dos quarts de quatre.

Respon