Cinema i teatre s’uneixen al barri de Sant Miquel d’Olot

Gairebé una desena de propostes cinematogràfiques i escèniques es podran veure aquest cap de setmana i el que ve al Festival Entranyes que s’ha organitzat al barri olotí de la mà de diferents entitats. Aquesta serà la segona edició del certamen que aquest 2020 s’ha ajuntat amb el col·lectiu Quaestio que aportarà la part cinematogràfica. Finalment, l’organització ha suspès el segon cap de setmana del festival a causa de la situació de la pandèmia. 


No serà teatre convencional, ni cinema de la gran pantalla. El Festival Entranyes apareix del carrer per tornar al carrer. El pensament i el debat són elements imprescindibles d’un certamen que reuneix teatre social i cinema pensatiu. Durant aquest cap de setmana i el que ve, el barri de Sant Miquel acollirà una desena d’espectacles i pel·lícules que reflexionaran sobre un mateix tema: les fronteres. Ho explica una de les organitzadores del festival i impulsora del teatre social al barri olotí, Laia Canosa.

 

Aquest serà el leitmotiv d’un festival que va néixer l’any passat i que també vol ocupar diferents espais del barri perquè els veïns se’ls sentin seus com el Molí de Sant Climent o el pàrquing de l’antic supermercat Lidl. El Festival Entranyes neix des del Consell del Barri de Sant Miquel amb l’objectiu de motivar la participació dels veïns. Ho explica el tècnic del Consorci d’Acció Social, Jordi Lòpez.

 

Entre les propostes que es podran veure els pròxims quinze dies hi ha quatre representacions teatrals i tres pel·lícules. Les projeccions es faran al Casal de Sant Miquel després de les representacions teatrals que hi haurà en horari de tarda als exteriors del barri.

 

Respon