Circ de pes aquest dimecres a Olot

La plaça de braus acollirà la tercera i penúltima cita del cicle ‘Circ a les Places’. Es tracta d’una proposta que se centra en els pesos i contrapesos. La companyia Amer i Àfrica juga amb bales de palla en un espectacle que ha exhaurit entrades i que parla de les barreres que ens limiten.

Imatge de l’espectacle ‘Envà’ (Companyia Amer i Àfrica)


La proposta de la companyia catalana s’anomena ‘Envà’ i està format únicament per dos protagonistes que fan equilibris, acrobàcies i diferents números de circ amb les bales de palla com a element essencial. En parla la programadora escènica d’Olot, Tena Busquets.

 

‘Envà’ és un espectacle que parla d’aquelles barreres que ens limiten a comunicar-nos o a expressar-nos. La proposta ens convida a alliberar-nos i ser nosaltres mateixos tirant a terra el mur que ens impedeix sentir plenament.

Com la resta d’espectacles que ja han tingut lloc aquest estiu, Olot Cultura ha pres diferents mesures per evitar contagis. Cal portar mascareta i retirar una entrada gratuïta a través d’Internet.

 

Les entrades per a l’espectacle d’aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre ja s’han exhaurit. També ho han fet les de la setmana que ve. El cicle Circ a la Plaça acabarà el pròxim 29 de juliol amb la companyia Vaques.

Respon