El Ciutat d'Olot de gimnàstica artística creix

Aquest cap de setmana es disputarà el segon torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística. Es doblen les xifres de participació de l’any passat; s’esperen uns 500 participants, dels quals una quarantena seran gimnastes de la secció olotina del Club Gimnàstic Osona.

Un entrenament de gimnàstica, al pavelló, en una imatge d’arxiu (David Planella)

El torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística va néixer fa un any de la voluntat del Club Gimnàstic Osona d’arrelar aquest esport a la ciutat d’Olot. Ja hi té una secció –ara la formen 95 gimnastes i porta el nom de Club Gimnàstic Olot– i des de l’any passat també té una competició pròpia. El Ciutat d’Olot està obert a clubs de fora –fins i tot n’hi haurà un de Madrid– i aquesta segona edició creixerà de manera significativa respecte de la primera. D’uns 250 es passarà a uns 500 participants.

El torneig Ciutat d’Olot s’ampliarà amb la inclusió de més nivells i categories. S’hi podrà veure des de gimnàstica escolar fins a gairebé d’elit, tant en categoria femenina com masculina. La competició se celebrarà durant tot el cap de setmana al Pavelló Pla de Llacs d’Olot.

Respon