El Club Tenis Taula Olot perd el seu patrocinador principal per motius polítics

La filial a Espanya de la empresa alemanya Ammerländer ha decidit rescindir unilateralment el contracte que l’unia amb el club olotí arran del posicionament a favor de la independència de Catalunya d’alguns dels seus esportistes. Ara, el club busca un patrocinador català o garrotxí mentre planifica la temporada vinent. De moment, el CTT Olot ja té un nou jugador: és el rus Anton Kotov de només 19 anys.

El CTT Olot i Ammerländer han estat tres anys junts (David Planella)


Ammerländer deixa de patrocinar el CTT Olot de forma unilateral després de tres anys. Tot i tenir converses per ampliar el patrocini de cara a la temporada vinent, l’empresa alimentària no continuarà vinculada a l’entitat olotina. Ho fa després de veure com alguns membres de la junta i jugadors, es posicionaven políticament durant els fets que van passar a Catalunya durant la tardor. Des del club lamenten les formes com Ammerländer Ibèrica ha trencat l’acord. Ho explica Xavier Sellas, vicepresident del CTT Olot.

“L’actitud d’Ammerländer ha estat fora de lloc”

El club assegura que sempre s’ha mantingut al marge dels esdeveniments polítics per evitar situacions com aquestes i critica l’actitud del seu antic patrocinador.

 

Malgrat això, des del club fan una valoració positiva d’aquests tres anys de col·laboració, on s’ha aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor. Ara, el club busca nous sponsors més a prop de casa i que coneguin més bé la filosofia del club.

 

Esportivament, el club segueix planificant

Esportivament, el Club Tenis Taula Olot ja treballa pensant en la temporada vinent. Anton Kotov, un jugador rus de només 19 anys s’ha convertit en nou jugador del primer equip de l’entitat. El jove jugador és el número 4 del rànquing del seu país en categoria sub-21 i va guanyar el Campionat Europeu juvenil amb Rússia. La seva etapa a la capital garrotxina serà la primera experiència professional de Kotov lluny de casa. Així ho explica el director esportiu del club, Óscar Gallego.

 

Pel que fa a les baixes, Jordi Piella i Xavi Panareda s’han desvinculat del club olotí. L’entitat confia en els jugadors de la casa per seguir amb el projecte esportiu.

 

El nou patrocinador i la remodelació de les plantilles obrirà una altra etapa al Club Tenis Taula Olot que afrontarà a partir del setembre la segona temporada a Divisió d’Honor.

 

Respon