‘Com menja un caníbal': el costat fosc del capitalisme, a l'escenari

Teatre crític amb el capitalisme. Aquest divendres arriba a Olot l’obra ‘Com menja un caníbal’. Es tracta d’un espectacle de la companyia La Virgueria que parla d’aquelles persones que el sistema rebutja per no ser productius. Amb un rerefons clarament social, l’obra agrupa 10 actors dalt l’escenari i barreja teatre, dansa i circ.

La Virgueria és la companyia que dirigeix ‘Com menja un caníbal’ (Olot Cultura)


El capitalisme és un sistema caníbal, menja fins a engreixar-se sense tenir miraments i devora qualsevol fragilitat per treure sempre el màxim benefici. Amb aquesta idea, la companyia La Virgueria ha posat sobre l’escenari un teatre social que parla dels fràgils que són expulsats de les regles del sistema. Ho fa amb l’obra ‘Com menja un caníbal’ que reflecteix el comportament, el devorament, del capitalisme. Una de les actrius, la Patricia Bargalló, explica el missatge de l’espectacle.

 

‘Com menja un caníbal’ explica la història de la Dora, una dona que viu a la zona rural de Catalunya. L’obra se situa als anys cinquanta en l’èxode del camp cap a Barcelona i explica l’adaptació de la Dora i el seu germà a un ambient totalment diferent del que havien viscut fins llavors. Tot plegat amb un gran protagonisme del moviment i la fusió entre el teatre i el circ.

 

L’obra de la companyia La Virgueria es podrà veure demà divendres a les nou de la nit al Teatre Principal d’Olot.

Respon