Com serà el #DiaRadiolot 2020?

Aquest dijous 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio. Aquesta emissora ha preparat una matinal radiofònica amb continguts especials. Com ja hem fet els últims anys, Ràdio Olot oferirà durant el matí vivències úniques a través dels seus micròfons. Passejarem amb els serveis d’emergències de la comarca, parlarem amb en Pere Ribes, entrevistarem oients que ens escolten des de l’estranger i farem tertúlia amb les dues generacions que formen aquesta casa.

 


La matinal de Ràdio Olot començarà a les nou del matí des del Parc de Bombers d’Olot. En Pau Masó descobrirà com es viu el dia a dia a l’estació de bombers de la ciutat. Seguidament pujarem a una ambulància per parlar amb tècnics del SEM i acabarem la primera part del Dia Mundial de la Ràdio entrant als calabossos de la comissaria dels Mossos d’Olot.

En David Planella conversarà amb en Pere Ribes. Aquest 2020 es compleixen sis anys de la primera vegada que el jove comentarista dels partits de l’Olot va parlar per un micròfon de Ràdio Olot.

Al migdia, l’Informatiu donarà pas a una tertúlia entre la generació més jove i la més gran d’aquesta casa. Volem saber com es feia ràdio abans i com s’entén ara. Rememorarem les primeres vegades que els locutors d’aquesta emissora van parlar a través d’un micròfon. D’aquesta manera acabarem una matinal on també es parlarà amb oients que escolten Ràdio Olot des de l’estranger. Connectarem amb Suïssa, Mèxic o els Estats Units.

Digues la teva a través de l’etiqueta #DiaRadiolot

Durant tot el dia també volem sentir-vos a prop. Per això us animem a explicar-nos des d’on escolteu la ràdio i com ho feu. Ens podeu fer arribar comentaris i fotografies de les vostres ràdios a través de Twitter o Instagram amb l’etiqueta #DiaRadiolot.

Respon