Comença el cicle de teatre amateur i professional de les Planes d'Hostoles

Els teloners del cicle seran dos actors consagrats: Toni Albà i Fermí Fernández amb la seva ‘Histèria Sagrada’.

Histeria Sagrada

El pavelló polivalent de Les Planes es posa de gala aquest divendres amb la representació de l’obra ‘Histèria Sagrada’.  El cicle de teatre amateur i professional, que compta amb un total de cinc obres, estrena una voluntat de fer programació cultural al municipi. El regidor de cultura, Joan Soler, ha explicat a Ràdio Olot que esperen que arreli l’aposta pel teatre.

‘Histèria Sagrada’ es pot veure al pavelló polivalent aquest divendres a partir de les deu de la nit. Les entrades anticipades valen 12€ i a taquilla 15€. Durant 90 minuts, els còmics Toni Albà i Fermí Fernández fan ‘conya’ del debat entre creacionistes i evolucionistes a partir de la història de mossèn Dalmau.

Per la resta de les obres del cicle de teatre amateur i professional es pot adquirir un abonament al mateix ajuntament de Les Planes. A banda del cicle que comença a la Vall d’Hostoles, aquest cap de setmana és una bona oportunitat per gaudir del teatre fet a la comarca. A Castellfollit dissabte a la sis de la tarda la companyia del barri de Sant Miquel d’Olot ’10 i acció’ representa ‘Préssec confitat’ al Casal de la Gent Gran. I la setmana que ve, dins la Festa del Roser de Sant Joan s’estrena la comèdia ‘El Geriàtric’ de la companyia Tres Colades.

Respon