Comença la 34a edició de l'Ésdansa

El festival s’ha convertit en un referent a tot el món. Una de les novetats és una graderia per millorar la visualització dels espectacles.

Esdansa 2015 (Esdansa)

Ésdansa 2015

El festival s’enceta avui amb el Petit Ésdansa’t. A partir de les nou del matí, hi ha tallers de dansa tradicional pels nens al Campus Ésdansa. Els visitants tindran l’oportunitat d’aprendre diferents tipus de danses tant de casa com de fora. Un dels plats forts d’aquesta edició vindrà des del País Basc. En dóna més detalls a Ràdio Olot el director de l’Ésdansa, Jordi Fosas

El festival s’enceta avui amb el Petit Ésdansa’t. A partir de les nou del matí, hi ha tallers de dansa tradicional pels nens al Campus Ésdansa. Els visitants tindran l’oportunitat d’aprendre diferents tipus de danses tant de casa com de fora. Un dels plats forts d’aquesta edició vindrà des del País Basc. En dóna més detalls a Ràdio Olot el director de l’ÉsDansa, Jordi Fosas

L’organització s’ha anat superant any rere any, però, segons Fosas, encara queda un llarg camí per fer. Un dels reptes d’aquest any és augmentar la participació i la creació.

A banda de l’espectacle en si, una de les millores que tenia pendent l’organització era la distribució del públic. Aquest any s’ha posat fil a l’agulla per solucionar-ho i al pavelló principal s’hi situarà una graderia suplementària, amb capacitat per a unes 600 persones més.

El Petit Ésdansa’t ja té les places exhaurides. L’Ésdansa’t, el taller per adults, té un preu de 25 euros i les entrades es poden aconseguir al punt d’informació a la carretera de les Preses, al web www.esdansa.cat i a Ticketea. En canvi, el “Parlem de…” i la “Nit Ésdansa” són activitats gratuïtes.

Respon