Comença l'etapa de Santi Castillejo a la banqueta de l'Olot

El tècnic navarrès s’estrenarà diumenge a la banqueta local de l’Estadi Municipal ja amb l’obligació de guanyar l’Atlètic Balears. Avança que mantindrà el sistema tàctic, però buscarà que l’Olot tingui recursos i també aposti pel joc ràpid.   

Castillejo, al costat del preparador de porters, Joan Miquel Salavedra, i de l’ajudant Joan Sánchez (David Planella)
 

Santi Castillejo no amaga les cartes. En els últims anys, les alineacions de la Unió Esportiva Olot han estat gairebé sempre amb un 4-4-2 i, en principi, continuarà sent així amb el nou entrenador. Castillejo recorda que l’equip està fet per jugar d’aquesta manera i insisteix que, d’entrada, la seva feina és més psicològica que futbolística. Això sí, Castillejo ja va avisar en la seva presentació que intentaria aportar el seus matisos. Ja es podran veure diumenge en l’estrena contra l’Atlètic Balears i passaran per aconseguir que el joc de l’Olot tingui més recursos. Un objectiu clar és arribar més de pressa a l’àrea contrària amb “transicions ràpides”.

El nou tècnic ja ho ha començat a entrenar amb els seus jugadors. En aquest sentit, diu que s’ha trobat un vestidor receptiu i amb una bona actitud per revertir la situació delicada a la classificació, on l’Olot ocupa zona de descens. El primer test del nou tècnic serà exigent; diumenge, contra un Atlètic Balears entrenat per un exinternacional alemany, Christian Ziege, i que té l’objectiu d’entrar al play-off d’ascens.

Sergio Ortiz i Èric Reverter seran les dues úniques baixes de l’Olot per rebre l’Atlètic Balears en un partit que es jugarà diumenge a l’Estadi Municipal. Castillejo assegura que debutar a casa és més un al·licient que no pas una pressió i agraeix el suport a l’equip per part de l’afició, que s’està mobilitzant i es concentrarà a les 10 del matí a la Plaça Catalunya. El partit es jugarà a les 12 del migdia; des de mitja hora abans, en directe, a Ràdio Olot.

Respon