Comença un estiu d’obres a Olot

Des d’aquest dimarts fins al 4 de setembre es faran prop d’una desena d’actuacions per millorar les voreres i calçades de la ciutat. L’avinguda Reis Catòlics, el carrer Lorenzana o el Joaquim Vayreda són les vies més importants on es faran actuacions. El pressupost destinat és d’uns 200.000€ i el consistori ja treballa amb una segona fase d’asfaltats que es podria fer aquest mateix any.

L’Avinguda Reis Catòlics és un dels punts d’entrada a Olot (Google Maps)

La primera fase, la que comença avui, servirà per arreglar uns 7.000 metres quadrats de calçada i 460 de vorera. En total, s’actuarà a nou punts de la ciutat entre els quals hi ha el carrer Lorenzana, l’avinguda Reis Catòlics o els voltants del Pavelló d’Esports. El regidor de serveis urbans de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, explica a Ràdio Olot que en cap de les obres no es tallarà tot el trànsit.

 

Una de les altres actuacions més importants és la de l’ampliació de la vorera al carrer Joaquim Vayreda, que passa per davant de l’escola Petit Plançó. També s’actuarà en les voreres del carrer Macarnau o Secretari Daunis. Sellbaona diu que les obres d’estiu són el resultat del treball constant al llarg de l’any.

 

El pressupost destinat per a la primera fase de les obres és de 200.000€. Les actuacions comencen aquest dimarts i s’allargaran durant tot l’estiu fins al 4 de setembre. Després, l’ajuntament preveu una segona fase amb noves obres i asfaltats a altres carrers de la ciutat. Dependrà del pressupost i les ajudes que arribin per poder-la tirar endavant aquest mateix 2020.

Respon