Confinen 128 alumnes de l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts

Es tracta de la meitat de l’alumnat que té el centre. El positiu d’un professor ha obligat a confinat vuit grups del centre que hauran de fer quarantena els pròxims dies. Es tracta de l’aïllament més important que s’ha produït entre els centres educatius de la comarca. Actualment hi ha més de 360 alumnes garrotxins confinats a casa.

L’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts (agora.xtec.cat/ceip-castanyer)


La notícia s’ha conegut aquest dimarts en l’actualització diària que fa el Departament d’Educació. Un total de 128 alumnes i un professor de l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts han hagut de confinar-se a causa d’un positiu. La persona infectada és el professor, que tot apunta que es tracta d’un docent especialista que hauria donat classe a diferents grups i això ha obligat a confinar vuit classes. Aquest mateix dimarts ja s’han fet proves PCR a tots els alumnes afectats i s’està pendent dels resultats. En total, el centre té poc més de 300 alumnes i amb el positiu l’escola s’ha quedat amb pràcticament la meitat de l’alumnat. Tot i això, el centre segueix obert.

Pel que fa al total de la comarca, amb els alumnes de Sant Joan les Fonts, ja són 362 els estudiants garrotxins que estan aïllats a casa. Actualment hi ha casos actius al Cor de Maria (4 positius), l’Escola Castanyer (1), l’IES Garrotxa (6), l’Escola Pla de Dalt (1), l’Escola Bisaroques (1), el Bosc de la Coma (2), l’Escola Joan XXIII (1), l’Escola Lluís Castells de Riudaura (1), l’Escola La Bòbila de les Preses (1) i la Llar d’Infants de Santa Pau (1).

 

Consulta els casos de coronavirus a les escoles de la Garrotxa

Respon