Converteixen el Gegant d'Olot en una joguina pels nens

El Gegant d’Olot fet joguina. Una empresa ha creat un ninot de goma que reprodueix aquesta emblemàtica figura pensada perquè hi juguin els nens. Se n’ha fet una tirada inicial de 400 exemplars i, si té èxit, preveuen ampliar la col·lecció amb altres membres de la faràndula olotina.

 gegantolotjoguina

Presentació de la figura (Jordi Altesa)

Una empresa especialitzada en fer reproduccions de personatges del folklore català ha incorporat el Gegant d’Olot a la seva col·lecció. Fa uns 30 centímetres i reprodueix al detall el Gegant pintat amb tot luxe de detalls i amb la seva inseparable porra. Està fet de goma i per tant és apte per a jugar-hi. El Museu dels Sants ha facilitat la tasca a l’empresa per tal de fer aquestes elaboracions. Des de l’empresa Festiari, Ferran Benach, ha ressaltat el procés que s’ha fet abans d’arribar a la joguina. Festiari ja havia fet la Cucafera de Tortosa, el Bou de Reus, el Gegant del Pi de Barcelona o el Drac de Vilanova i la Geltrú i aquesta és la primera figura de les comarques de Girona. Si l’aposta funciona la intenció és seguir ampliant la família de la faràndula d’Olot amb més llançaments any rere any.

Del Gegant d’Olot se n’ha fet una tirada inicial de 400 exemplars que tenen una part dels acabats fets a mà a una empresa d’Alacant. De moment estan a la venda al Museu dels Sants al preu de 25€ i estan pensat per nens més grans de 3 anys.

Respon