Cornellà-Olot: xoc de trens

Diumenge, a les 6 de la tarda, l’equip més en forma de la lliga s’enfrontarà al que fa més partits que no perd. El Cornellà, quart classificat, ha sumat 21 dels últims 30 punts i l’Olot, setè, encadena deu jornades invicte. Els olotins són a cinc punts dels cornellanencs i no firmen l’empat: intentaran guanyar per retallar distàncies. Per aconseguir-ho, s’hauran d’adaptar a les dimensions reduïdes del Nou Municipal de Cornellà.

El partit de la primera volta, el primer de la temporada, va acabar 1-1 (Andrea Bolcato/UEO)

Més intensitat que futbol. Això és el que s’espera en el Cornellà-Olot de diumenge. Perquè són dos equips en plena forma que no volen trencar les seves dinàmiques i perquè el petit camp del Cornellà no permet gaires floritures. Allà hi guanya el més valent, el que s’hi sap adaptar millor. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, no firma l’empat abans de començar, però remarca que la prioritat és allargar la ratxa d’imbatibilitat a onze jornades. Primer, treballar l’empat, i si després, es pot guanyar, millor.

L’Olot no perd des del 21 d’octubre, fa deu jornades, mentre que el Cornellà encadena sis partits consecutius sumant. En cinc, ho ha fet de tres en tres i, si anem més enrere, veurem que ha sumat 21 punts dels últims 30 que hi havia en joc. És l’equip més en forma de la lliga, juntament amb el Vila-real B, i s’ha enfilat a la quarta posició (l’Olot és setè i se’l mira a cinc punts). Garrido destaca com juga i, sobretot, com competeix el conjunt que entrena Xavi Calm.

Les baixes

Per jugar al sempre difícil camp del Cornellà, Raúl Garrido tindrà les baixes importants dels centrals Alan Baró i Roger Barnils. El primer, que fins ara ho havia jugat tot, està sancionat i el segon continua lesionat. En canvi, recupera Iván Guzmán i reitera que donarà la titularitat a Jose Martínez. El dubte és si jugarà de central en línia de cinc o de lateral en línia de quatre.

El tècnic valencià ha tingut tota la setmana per treballar el partit; en canvi, per al Cornellà, el de diumenge serà el tercer partit en sis dies. Dilluns, va jugar lliga a Terol (0-2), dimecres va jugar Copa Federació a casa contra el Poblenc (1-2, amb majoria de jugadors poc habituals) i diumenge rebrà l’Olot. El partit començarà a les 6 de la tarda. En directe, a Ràdio Olot, des d’una hora abans.

Respon