Els equips de rescat han trobat a la riera de Sant Aniol el cos sense vida de la noia de 20 anys que va desaparèixer al riu Llierca

Els equips de rescat han trobat a la riera de Sant Aniol el cos sense vida de la noia de 20 anys que ahir va desaparèixer al riu Llierca després de caure a l’aigua, a l’alçada del pont de la Muntada, a la zona de Sadernes.

Imatge de la recerca ahir a la tarda (ACN)

ACN | El dispositiu de recerca s’ha comprès en el tram entre la riera de Sant Aniol d’Aguja i Sant Jaume de Llierca. Un helicòpter ha localitzat des de l’aire el cos de la noia, que encara està pendent d’identificar oficialment. En el moment dels fets, l’excursionista, veïna de Girona, anava amb tres companys més que també van caure a l’aigua, tot i que es van poder salvar, i un d’ells va donar l’alerta al 112. Aquest matí s’ha reprès la recerca després que ahir a la tarda s’haguessin de suspendre la manca de llum i les condicions meteorològiques adverses. El cos ha estat localitzat a l’aigua a la zona de la Riera de Sant Aniol i ja ha estat rescatat i posat a disposició de la policia judicial, pendent de la seva identificació. En la recerca, hi han participat participen l’helicòpter dels Bombers amb el Grup d’Emergències Mèdiques, 2 dotacions terrestres amb els GRAE i una unitat subaquàtica i 2 unitats canines. També efectius dels Mossos d’Esquadra i del SEM.

Respon